O NAMA

O NAMA

U Mereoru već više od desetljeća svojim klijentima predano pružamo vrhunsku uslugu računovodstva, administrativne podrške i savjetovanja iz područja poreza i financija.

Ponosni smo na naš stručan tim visoko-motiviranih djelatnika koji njeguju profesionalan i individualan pristup svakom klijentu, te zahvaljujući kojem Mereor danas broji preko 80 zadovoljnih klijenata. Uz rad s domaćim poduzetnicima, prepoznati smo i kao pouzdan partner brojnih stranih investitora kojima pružamo vrhunsku „one stop shop“ uslugu na stručnom engleskom jeziku.

Vlastitom timu pridružujemo po potrebi usluge vanjskih stručnjaka kao što su project manageri, revizori, porezni savjetnici, odvjetnici, javni bilježnici i savjetnici za EU projekte i financiranje, kako bismo ponudili cjelovit pristup klijentovim potrebama te osigurali učinkovita i kvalitetna rješenja.

Na zahtjev klijenata vršimo i dodatne usluge kao što su asistencija pri odobravanju kredita i leasinga, računovodstveno savjetovanje, izrade izvješća za potrebe managementa, interna kontrola i dr.

UPOZNAJTE NAŠ TIM:

ALEKSANDRA CARVALHO, bacc.oec.

Direktorica i vlasnica

Prvostupnica ekonomije i ovlašteni računovođa, poduzetnica, počasna članica Association od Accounting Technicians iz Velike Britanije. Nakon 11 godina provedenih u Velikoj Britaniji na poslovima „offshore“ računovodstva gdje sam vodila tim računovođa u velikoj korporaciji i stekla iskustvo u radu sa strancima, vraćam se u Hrvatsku i 2009. godine otvaram Mereor d.o.o.

Volim raditi s kreativnim novim poduzetnicima sa zanimljivom idejom koji i mene potiču na kreativnost i otvaraju nove „horizonte“. Redovita edukacija je ključna jer smatram da su kvaliteta i točnost informacija najvažnija stavka računovodstva.

DIANA CIBOCI, mag.oec.

Voditeljica ureda, ovlašteni računovođa

Kao ovlašteni računovođa, u Mereor d.o.o. radim na poziciji voditeljice ureda. Većinom to znači rješavanje računovodstvenih pitanja koje kolegice ne mogu riješiti same, istraživanja Zakona i Pravilnika u vezi novih situacija za klijente, provjere poslovnih knjiga, te izrade završnih financijskih i ostalih izvještaja.

Najveći plus rada u Mereor d.o.o. su kolegice s kojima se uvijek sve može dogovoriti i koje će uvijek pomoći jedna drugoj, te konstantno obrazovanje.

ANITA BEDEKOVIĆ, mag.oec.

Samostalni računovođa

U računovodstvu radim zato što se dobro snalazim s brojkama; to je ono što me zanima i što mi pruža mogućnost da se usavršavam. Posao je dinamičan i zanimljiv – stalno se nešto mijenja. S veseljem dolazim na posao u Mereor d.o.o. – ne ustajem ujutro s grčem u želucu, ne umirem od brige što će biti ako zakasnim na posao 5 minuta. Radna atmosfera je odlična, dobivamo priliku da se usavršavamo, stalno učimo nešto novo i u koraku smo sa svim zakonskim promjenama. Radim s izvrsnim ljudima koji su spremni pomoći i dati svoju podršku u svakoj situaciji (poslovnoj i privatnoj); s ljudima koji pokazuju razumijevanje bez obzira koliko smo različiti u nekim pogledima.

U Mereor d.o.o. sam naučila puno toga i mogu odraditi veliki dio posla. Najviše sam napredovala u području obračuna plaća ugostiteljskih objekata i ostalih poduzeća, specijalizirana sam u računovodstvu velikih investicijskih projekata, poslovanju s inozemstvom te kompleksnim uskladama i izradi izvještaja za menadžment.

RENATA SUTLOVIĆ, mag.oec.

Ovlašteni računovođa

U Mereor d.o.o. radim na poziciji seniora – samostalnog računovođe. Računovodstvom se bavim jer je savršeno logično, a volim biti okružena ljudima koji su konkretni i vole logiku kao i ja, što je u Mereoru svakako slučaj. Osim u razvijanju lijeve strane mozga, rješavanjem analitičkih problema na praktičan i objektivan način, treniram racionalnost i kritičko razmišljanje. Djelatnosti poduzetnika za koje sam zadužena su proizvodne i uslužne. Rad sa stranim investitorima omogućuje mi da ostajem fit i u stranim jezicima.

Savladavanje izazova pod stručnim vodstvom i uz veliko iskustvo i podršku kolegica,  čini posao u Mereoru odličnim i za poželjet!  

RADMILA SLUNJSKI

Knjigovođa

Oduvijek me privlačilo učenje i promjene zato sam poslije trideset godina u trgovini poželjela naučiti nešto novo i zanimljivo. Priliku za novi početak i totalan zaokret u karijeri dobila sam u Mereoru d.o.o. Kao totalnom početniku, kolegice su mi pružile maksimalnu pomoć i podršku i nesebično dijele svoje veliko znanje sa mnom. Lako je biti dobar učenik kad imaš sreću da imaš dobre mentore i divne prijateljice u uredu.

U Mereor d.o.o. sam zadužena za svakodnevna knjiženja i asistenciju računovođama koje su onda direktno odgovorne klijentu.

REFERENTNA LISTA

REFERENTNA LISTA

Kontaktirajte nas.

Kontakti

+ (385) 1 488 2555 

info@mereor.hr

Ured

Hektorovićeva 2, Zagreb 

Radno vrijeme

Ponedjeljak – Petak

08:00h – 16:00h

  Ime *

  Prezime *

  Email adresa *

  Broj telefona

  Naslov poruke

  Kako vam možemo pomoći?

  Kontaktirajte nas.

  Kontakti

  + (385) 1 488 2555 

  info@mereor.hr

  Ured

  Hektorovićeva 2, Zagreb 

  Radno vrijeme

  Ponedjeljak – Petak

  08:00h – 16:00h

   Ime *

   Prezime *

   Email adresa *

   Broj telefona

   Naslov poruke

   Kako vam možemo pomoći?