Aleksandra Carvalho bacc.oec

direktorica i vlasnica

Prvostupnica ekonomije i ovlašteni računovođa, poduzetnica, počasna članica Association od Accounting Technitians iz Velike Britanije.
Nakon 11 godina provedenih u Velikoj Britaniji na poslovima „offshore“ računovodstva gdje sam vodila tim računovođa u velikoj korporaciji i stekla iskustvo u radu sa strancima, vraćam se u Hrvatsku i 2009. godine otvaram Mereor d.o.o.
Volim raditi s kreativnim novim poduzetnicima sa zanimljivom idejom koji i mene potiču na kreativnost i otvaraju nove „horizonte“. Redovita edukacija je ključna jer smatram da su kvaliteta i točnost informacija najvažnija stavka računovodstva.

Diana Ciboci mag.oec.

voditeljica ureda, ovlašteni računovođa

Kao ovlašteni računovođa, u Mereor d.o.o. radim na poziciji voditeljice ureda. Većinom to znači rješavanje računovodstvenih pitanja koje kolegice ne mogu riješiti same, istraživanja Zakona i Pravilnika u vezi novih situacija za klijente, provjere poslovnih knjiga, te izrade završnih financijskih i ostalih izvještaja. Najveći plus rada u Mereor d.o.o. su kolegice s kojima se uvijek sve može dogovoriti i koje će uvijek pomoći jedna drugoj, te konstantno obrazovanje.

Iva Bošnjak mag.oec.

samostalni računovođa

Ovaj posao radim zbog toga što sam u tome dobra i što je jako zanimljiv. Za mene je to posao iz snova; spoj matematike, poreza i poduzetništva. Jedna sam od sretnica koja može reći da radi to što voli. U Mereor d.o.o. radim zbog opuštene i vesele radne atmosfere. Redovito idemo na edukacije i daljnja obrazovanja, te smo samim time „up to date“ s novim zakonskim propisima. Odgovorna sam većinom za klijente vlasnike restorana, sportske trenere, odvjetnike, turističke agencije, agencije za brokerske poslove u osiguranju. Specijalizirana sam u izradi putnih naloga, obračunu plaća u ugostiteljstvu, posebnom postupku oporezivanja turističkih agencija.

Anita Bedeković mag.oec.

samostalni računovođa

U računovodstvu radim zato što se dobro snalazim s brojkama; to je ono što me zanima i što mi pruža mogućnost da se usavršavam. Posao je dinamičan i zanimljiv – stalno se nešto mijenja. S veseljem dolazim na posao u Mereor d.o.o. – ne ustajem ujutro s grčem u želucu, ne umirem od brige što će biti ako zakasnim na posao 5 minuta. Radna atmosfera je odlična, dobivamo priliku da se usavršavamo, stalno učimo nešto novo i u koraku smo sa svim zakonskim promjenama. Radim s izvrsnim ljudima koji su spremni pomoći i dati svoju podršku u svakoj situaciji (poslovnoj i privatnoj); s ljudima koji pokazuju razumijevanje bez obzira koliko smo različiti u nekim pogledima. U Mereor d.o.o. sam naučila puno toga i mogu odraditi veliki dio posla. Najviše sam napredovala u području obračuna plaća ugostiteljskih objekata i ostalih poduzeća, specijalizirana sam u računovodstvu velikih investicijskih projekata, poslovanju s inozemstvom te kompleksnim uskladama i izradi izvještaja za menadžment.

Ana Marija Kantura

samostalni računovođa

Za posao računovođe počela sam se zanimati još u srednjoj školi tijekom stručne prakse gdje sam imala priliku upoznati sve zanimljivosti koje ovaj posao nudi. Privukli su me brojevi i rad s njima. U Mereor d.o.o. mi se pružila prilika razvijati svoje sposobnosti i znanje. Velika prednost Mereor d.o.o. je što unatoč ponekad velikoj užurbanosti, puno posla i raznim rokovima nađemo vremena jedni za druge, prevladava kolegijalnost i susretljivost. Odgovorna sam uglavnom za klijente koji se bave savjetovanjem i uslužnom djelatnosti, specijalizirana sam u izradi plaća, obračuna drugog dohotka i autorskih djela.

Radmila Slunjski

knjigovođa

Oduvijek me privlačilo učenje i promjene zato sam poslije trideset godina u trgovini poželjela naučiti nešto novo i zanimljivo. Priliku za novi početak i totalan zaokret u karijeri dobila sam u Mereoru d.o.o. Kao totalnom početniku, kolegice su mi pružile maksimalnu pomoć i podršku i nesebično dijele svoje veliko znanje sa mnom. Lako je biti dobar učenik kad imaš sreću da imaš dobre mentore i divne prijateljice u uredu. U Mereor d.o.o. sam zadužena za svakodnevna knjiženja i asistenciju računovođama koje su onda direktno odgovorne klijentu.

Albina Mikulić mag. oec.

knjigovođa

Rad u Mereor d.o.o., kao početnici, odličan je izbor za gradnju poslovne karijere i stjecanju znanja, jer pruža široku mogućnost učenja krenuvši od administracije pa sve do izrade završnih financijskih izvještaja. Od srednje škole su mi brojke uvijek bile zanimljive tako da je karijera u računovodstvu bila samo nastavak na to. Većinom radim sa starijim kolegicama na knjiženjima veleprodaje, restorana, uslužnih djelatnosti (arhitekti, odvjetnici,…), društva za savjetovanja te turističkih agencija. Specijalizirana sam u izradi putnih naloga te u elektroničkom poslovanju PU, HZMO, HZZO i sličnih institucija.

Referentna lista

Kontaktirajte nas

  IME *
  PREZIME *
  EMAIL ADDRESS *
  BROJ TELEFONA

  NASLOV PORUKE

  KAKO VAM MOŽEMO POMOĆI?