Aleksandra Carvalho bacc.oec

direktorica i vlasnica

Prvostupnica ekonomije i ovlašteni računovođa, poduzetnica, počasna članica Association od Accounting Technitians iz Velike Britanije.
Nakon 11 godina provedenih u Velikoj Britaniji na poslovima „offshore“ računovodstva gdje sam vodila tim računovođa u velikoj korporaciji i stekla iskustvo u radu sa strancima, vraćam se u Hrvatsku i 2009. godine otvaram Mereor d.o.o.
Volim raditi s kreativnim novim poduzetnicima sa zanimljivom idejom koji i mene potiču na kreativnost i otvaraju nove „horizonte“. Redovita edukacija je ključna jer smatram da su kvaliteta i točnost informacija najvažnija stavka računovodstva.

Diana Ciboci mag.oec.

voditeljica ureda, ovlašteni računovođa

Kao ovlašteni računovođa, u Mereor d.o.o. radim na poziciji voditeljice ureda. Većinom to znači rješavanje računovodstvenih pitanja koje kolegice ne mogu riješiti same, istraživanja Zakona i Pravilnika u vezi novih situacija za klijente, provjere poslovnih knjiga, te izrade završnih financijskih i ostalih izvještaja. Najveći plus rada u Mereor d.o.o. su kolegice s kojima se uvijek sve može dogovoriti i koje će uvijek pomoći jedna drugoj, te konstantno obrazovanje.

Anita Bedeković mag.oec.

samostalni računovođa

U računovodstvu radim zato što se dobro snalazim s brojkama; to je ono što me zanima i što mi pruža mogućnost da se usavršavam. Posao je dinamičan i zanimljiv – stalno se nešto mijenja. S veseljem dolazim na posao u Mereor d.o.o. – ne ustajem ujutro s grčem u želucu, ne umirem od brige što će biti ako zakasnim na posao 5 minuta. Radna atmosfera je odlična, dobivamo priliku da se usavršavamo, stalno učimo nešto novo i u koraku smo sa svim zakonskim promjenama. Radim s izvrsnim ljudima koji su spremni pomoći i dati svoju podršku u svakoj situaciji (poslovnoj i privatnoj); s ljudima koji pokazuju razumijevanje bez obzira koliko smo različiti u nekim pogledima. U Mereor d.o.o. sam naučila puno toga i mogu odraditi veliki dio posla. Najviše sam napredovala u području obračuna plaća ugostiteljskih objekata i ostalih poduzeća, specijalizirana sam u računovodstvu velikih investicijskih projekata, poslovanju s inozemstvom te kompleksnim uskladama i izradi izvještaja za menadžment.

Monika Feljan struč.spec.oec.

Knjigovođa

Rad u Mereor timu omogućava mi svakodnevno učenje i napredovanje u poslovnom smislu, što mi je, kao mladoj osobi bez praktičnog znanja nakon fakulteta, najbolji način za stjecanje iskustva, zahvaljujući nesebičnom dijeljenju bogatog znanja kolegica seniora. Sviđa mi se što priroda ovog posla nalaže razumijevanje, stalno učenje i individualan pristup klijentu i njegovom poslovanju, što je preduvjet za zadovoljstvo klijenta i poslovni rezultat poduzeća. Svakodnevni rad na tome sastoji se od ispravnog knjiženja dokumentacije poduzeća i pomoć ostalim kolegicama uz svakodnevno stjecanje novog znanja i daljnje usavršavanje i napredovanje

Radmila Slunjski

knjigovođa

Oduvijek me privlačilo učenje i promjene zato sam poslije trideset godina u trgovini poželjela naučiti nešto novo i zanimljivo. Priliku za novi početak i totalan zaokret u karijeri dobila sam u Mereoru d.o.o. Kao totalnom početniku, kolegice su mi pružile maksimalnu pomoć i podršku i nesebično dijele svoje veliko znanje sa mnom. Lako je biti dobar učenik kad imaš sreću da imaš dobre mentore i divne prijateljice u uredu. U Mereor d.o.o. sam zadužena za svakodnevna knjiženja i asistenciju računovođama koje su onda direktno odgovorne klijentu.

Albina Mikulić mag. oec.

knjigovođa

Rad u Mereor d.o.o., kao početnici, odličan je izbor za gradnju poslovne karijere i stjecanju znanja, jer pruža široku mogućnost učenja krenuvši od administracije pa sve do izrade završnih financijskih izvještaja. Od srednje škole su mi brojke uvijek bile zanimljive tako da je karijera u računovodstvu bila samo nastavak na to. Većinom radim sa starijim kolegicama na knjiženjima veleprodaje, restorana, uslužnih djelatnosti (arhitekti, odvjetnici,…), društva za savjetovanja te turističkih agencija. Specijalizirana sam u izradi putnih naloga te u elektroničkom poslovanju PU, HZMO, HZZO i sličnih institucija.

Referentna lista

Kontaktirajte nas

  IME *
  PREZIME *
  EMAIL ADDRESA *
  BROJ TELEFONA

  NASLOV PORUKE

  KAKO VAM MOŽEMO POMOĆI?